Een bucketlist is iets wat bijna iedereen wel heeft. Als jij nog druk bent met het samenstellen van die van jou dan is het goed te begrijpen als je soms even wat inspiratie nodig hebt. Het hebben van een bucketlist kan een goede motivatie zijn om nieuwe ervaringen op te doen. Het kan je uit je comfort zone duwen en zorgen dat je nieuwe dingen leert kennen en mooie herinneringen maakt. Het mooie aan een bucketlist is dat je het helemaal zelf kan invullen. Maar het kan even zijn dat niet meer weet wat je er allemaal nog op kunt zetten. Hierbij drie leuke tip. Wat je ook nog kunt doen is praten met vrienden en familie. Vaak hebben mensen ook nog hele leuke en creatieve ideeën.

1. Kamperen met vrienden

Wat een leuk idee is om op jouw bucketlist te zetten is kamperen met vrienden. Of het nou een Camping Nederland aan zee is of een camping midden in het bos. Het gaat om de ervaring die je beleeft samen met de mensen van wie je houdt. Je kunt bijvoorbeeld een Camping in Zeeland bezoeken en hier een paar dagen kamperen met vrienden. Het gaat vaak niet om de plek waar je bent, maar om wat je daar doet. Kamperen is een hele goede manier om te kijken wat je aan elkaar hebt en om super leuke nieuwe herinneringen te maken. 

2. Parachutespringen 

Als tweede is één van de populairste dingen om op een bucketlist te zetten parachutespringen. Adrenaline is een groot onderdeel van een bucketlist en uit een vliegtuig springen is zeker een ervaring die je niet snel zult vergeten. Als je dus meer avontuur wilt op je bucketlist dan zijn dingen als parachutespringen en bungeejumpen zeker dingen die niet kunnen ontbreken. Ga dus kijken wat voor bucketlist jij wilt samenstellen en wat goed past bij wie je bent.

3. Een feest crashen

Als laatst een feestje crashen. Vaak is het zo dat de ongeplande feestjes het leukst blijken te zijn. Hoe gaaf is het dan als je zomaar ergens binnenloopt en een random feestje crasht. Let hierbij wel op dat je niet te gek doet en wel luistert naar de mensen van wie het feestje is. Als je niet welkom bent is het niet anders en dan kun je beter problemen voorkomen dan creëren. Ga dus voor jouw bucketlist gewoon kijken wat jij nog wilt meemaken in je leven en werk dit ook echt af. Een bucketlist maken is één ding, maar hem completen is pas echt iets om trots op te zijn. Ga er dus snel mee aan de slag en ga nieuwe dingen meemaken.