In de drukke levens die we tegenwoordig hebben is het fijn als je tussendoor nog even tijd voor jezelf kunt vinden. Die tijd kun je voor van alles gebruiken. Ook om aan je uiterlijk werken. Niet dat het moet, maar het is wel fijn om een momentje voor uiterlijke verzorging in te plannen. Het is iets dat gewoon bij het leven van een vrouw hoort. Na een of meerdere dagen met  beauty gerelateerde  activiteiten zal jij je weer helemaal als herboren voelen. In deze blog  lees je wat je kunt doen om de tijd voor jezelf zo goed mogelijk in te vullen.

Een gezichtsbehandeling

Dit kun je zelf doen door je gezicht goed te reinigen en een maskertje op te doen, en een scrub te gebruiken. Online zijn er een hoop tips voor doe-het-zelf schoonheidsbehandelingen te vinden. Je kunt ook een  een schoonheidsspecialiste bezoeken en daar passende behandelingen voor jouw huid laten uitvoeren.  Na een bezoek aan een schoonheidsspecialiste heb je wel voor langere tijd plezier van het resultaat. het kost je aan de andere kant ook wel wat dus maak vooraf de juiste keuze. Een spa momentje in huis kan namelijk wel hetzelfde gevoel van rust geven als je de juiste setting hebt.

Je nagels doen

Handen zijn je visite kaartje. Als we onszelf aan andere voorstellen gaat dat middels een handdruk. Om die reden is het belangrijk om je nagels goed te verzorgen. Je kunt bij de nagelstudio op een hoop verschillende manieren je nagels laten doen. Veel mensen gaan tegenwoordig voor nagels met acryl en gellak in de mooiste kleuren. Thuis kun je (net als met gezichtsbehandelingen) ook veel doen.  Zo heb je van het merk yinger sets die je kunt gebruiken om thuis  mooie gellak nagels te zetten. Voor het geval dat je jezelf afvroeg waar je het kunt kopen; yinger heeft een webshop waar je alles gemakkelijk kunt bestellen.

Wenkbrauwen en wimpers

Veel vrouwen (en sommige mannen) vinden het ook fijn om hun wimpers en wenkbrauwen bij te houden. De wenkbrauwen worden geëpileerd met touw, pincet of wax. Dit kun je zelf doen als je een beetje handig bent of bij een specialist langs gaan.  Een trend van de laatste paar jaren zijn de one by one wimperextensions en het verven van wimpers. het ziet er mooi uit, maar het moet vrij regelmatig bijgehouden worden.  Hoe vul jij de tijd die je voor jezelf hebt in?