Over ikke

Welkom op de over ikke pagina van ikkeonline.nl. Hier deel ik al mijn ervaringen met de buitenwereld. Ik ben een ware wereldreiziger en probeer zoveel mogelijk van onze prachtige planeet en haar mensen te zien en op te steken. Door het vele reizen kom ik met veel mensen in aanraking, zie ik veel nieuwe dingen en ben ik continu aan het leren. Deze lessen, handigheidjes en bronnen van inspiratie deel ik graag met jullie allemaal. Want de wereld draait niet om mij! Ik ben er slechts om jullie te vermaken met mijn passie bloggen. Daarnaast probeer ik mijn blogs altijd van waarde te laten zijn. Leuke verhalen met bruikbare tips. Zodoende heb je altijd iets aan het lezen van één van mijn blogs.

Trendwatcher

De wereld waarin we leven is dynamisch en continu aan verandering onderhevig. Tijdens mijn vele reizen over onze planeet word ik hier constant mee geconfronteerd. Overal maken mensen ontwikkeling door. Ik probeer dan ook overal waar ik kom de laatste trends op te pikken en in de gaten te houden. De meest innovatieve en interessante trends deel ik mijn community. Ik haal voldoening uit het schrijven van mijn blogs. Maar het meeste voldoening haal ik uit het feit dat mijn lezers mijn werk waarderen. Daarom doe ik mijn uiterste best om interessant genoeg te blijven voor jullie. Of het nu gaat om mode, koken of de laatste technologische ontwikkelingen. Als ik denk dat het nuttig is voor mijn lezers dan ga ik me erin verdiepen en deel ik het met jullie via mijn blogs. Neem regelmatig een kijkje en laat je vermaken met de leukste verhalen over de meest diverse onderwerpen. Uiteraard allemaal met een educatief randje!

Wil jij ook bloggen?

Ik zie veel van de wereld, maar niet alles. Niemand kan alles alleen. Samen staan we sterker en sharing is caring. Dus wil ik graag mijn blogsite delen met mijn medemens. Heb jij dus ook veel kennis van een bepaald onderwerp of ben jij goed met de pen laat het dan weten via contact. De enige voorwaarde is dat ik het zelf interessant genoeg moet vinden voor mijn lezers. Is dat het geval dan zal jouw blog binnenkort pronken op de site. Twijfel niet en draag bij aan ikkeonline.nl. Deel jouw ervaringen met onze community en maak ikkeonline.nl nog leuker voor al onze lezers. Want ikkeonline.nl is niet alleen van mij maar van ons!