Reizen

ikkeonline.nl

Bij Ikkeonline.nl lees je de leukste blogs over de leukste onderwerpen. Aangezien ikke zelf een wereldreiziger ben is het natuurlijk niet meer dan logisch dat vakantie of reizen een van de topics is die je hier regelmatig zal voorbij zien komen. Iedereen heeft natuurlijk op zijn tijd behoefte aan een vakantie. Vakanties zijn er in verschillende gedaantes. Ik geef je vandaag alvast wat inspiratie voor het type vakantie dat je na het lezen van deze blog alvast gaat inplannen.

Citytrip

Mijn eerste aanbeveling is een citytrip. De ideale vakantie voor als je er midden in het drukke jaar even tussenuit wilt. Even weg van alle stress en dagelijkse sleur. De wereld kent prachtige steden die je nog zou willen ontdekken. In een lang weekend kan je maximaal genieten van één stad. Je bent er maar een paar dagen dus dan wil je ook alles eruit halen. Een heel land uitspelen ga je waarschijnlijk niet redden. Maar een leuke stad daar kan je toch zeker wel goede impressie van krijgen in een paar dagen. New York of Rome het kan allemaal. Boek lekker vroeg en bespaar zo op de kosten. Voor een paar honderd euro heb je de perfecte uitje. Ben je toevallig voetballiefhebber? Dan is het leuk om een citytrip te koppelen aan een wedstrijd van je favoriete voetbalteam bijvoorbeeld Fc Barcelona of Real Madrid.

Roadtrip

Is tijd geen issue en wil jij een keer een andere vakantie dan je gewend bent? Even een keer niet blijven plakken bij hetzelfde hotel?  Voor de verandering niet elke dag bakken op het strand? Dan is een roadtrip een leuke onderneming. Je kan het zo spannend maken als je zelf wilt. Samen met je vriendengroep, je partner of je familie maak je er een onvergetelijke trip van. Je kan zelf een busje omtoveren tot jullie ideale woonwagen of je huurt een kant en klare camper met alles erop en eraan. Naar elke bestemming reizen jullie samen in jullie bus of auto. Geheel naar wens kunnen jullie je de mooiste plekjes uitkiezen om te bezoeken. Geniet van absolute vrijheid. Je kan pauze nemen wanneer je wilt. Onderweg kan je de lekkerste restaurants en eettentjes bezoeken. En als je naar het strand wilt dan rijden jullie toch gewoon even naar het mooiste strand in de wijde omgeving. Iedere roadtrip is uniek. Wil je echt een onvergetelijke vakantie kies dan voor een roadtrip.

Heb jij ook nog goede tips voor een leuke vakantie neem dan contact op!

No Comments Found