EPDM is een soort rubber wat wordt gebruikt voor het bedekken van daken. Dit betekent dat EPDM als dakbedekking wordt gebruikt. EPDM is erg duurzaam. Dit komt omdat de dakbekleding langer dan 50 jaar goed blijft. Dakbekleding is zeker een aanrader omdat dit vaak de goedkoopste wijze is om je dak te bekleden. De redenen waarom ook jij EPDM dakbedekking moet aanschaffen voor het bedekken van je dak, vind je in dit handige artikel.

 

De voordelen van EPDM

EPDM is een materiaal wat zeer flexibel is. Hierdoor is dit product makkelijker te leggen op de daken. Doordat dit product elastisch is, heeft het niet de mogelijkheid om te scheuren door bijvoorbeeld de zon. EPDM blijft langer dan 50 jaar goed, waardoor dit veel geld in de portemonnee kan schelen. Dit product wordt veel gebruikt voor platte daken of bij bouwprojecten. Zit jij midden in een aanbouw? Kijk dan of je EPDM wilt aanschaffen voor op de daken.

 

Waar koop ik EPDM?

EPDM kun je gemakkelijk via het internet bestellen. Zo moeilijk is dit namelijk niet. Je dient alleen het aantal vierkante meters te weten. Zodra je dit weet zal je gemakkelijk en snel de EPDM rollen aan kunnen schaffen. EPDM kopen is dus erg makkelijk, maar is het duur om aan te schaffen? Gelukkig is EPDM één van de goedkoopste en duurzaamste producten die je kunt aanschaffen voor je daken. 

 

De nadelen van EPDM

Hoewel EPDM ook veel voordelen heeft, heeft EPDM ook een aantal nadelen. EPDM kan namelijk geen chloor verdragen. Dit betekent dat je je dak bekleding beschadigd kan worden wanneer het in contact komt met chloor. EPDM dakbekleding kun je daarom ook niet gebruiken in de buurt van een zwembad. Zodra je een groot dak dient te bekleden met EPDM, kunnen de prijzen erg oplopen. Gelukkig kun je geld besparen door zelf het EPDM rol aan te leggen. Het ziet er moeilijker uit dan dat het is. Wil je het liever door een specialist laten doen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

 

Lekker makkelijk en snel klaar!

Wil jij snel klaar zijn met het bestellen van de EPDM rollen? Dan heb je de mogelijkheid om uit pakketten te kiezen. Doordat je uit pakketten kiest, zal je sneller de rollen besteld kunnen hebben. Daarnaast heb je voor het gehele pakket betaald waardoor je voor één bedrag alle materialen kunt bestellen.