Leuk dat je weer op mijn blog bent! Voor het artikel van vandaag ben ik op zoek gegaan naar de beste CBD capsules. CBD olie gebruik ik al enige tijd, maar ik moet zeggen: ik ben de smaak een beetje zat. De olie smaakt heel ‘natuurlijk’, maar niet prettig. Smaken verschillen, I guess. Het fijne van CBD capsules is echter dat je ze elke ochtend (of in de avond, na het eten) in kan nemen met een glas water en klaar bent. De olie moet je iets van een minuut onder de tong leggen, dus ben je er wat langer mee bezig.

Afijn, ik ben op zoek gegaan naar de beste (en goedkoopste) CBD capsules. In dit blog artikel van ikkeonline.nl kun je er meer over lezen!

Mijn online zoektocht naar goede CBD capsules

Aangezien ik toch ‘ikke online’ ben, ben ik mijn zoektocht naar de meest voordelige en beste capsules online gestart. Via Google, YouTube en social vond ik genoeg bronnen om informatie uit te halen. De verschillende Nederlandse shops die online CBD capsules verkopen heb ik als eerst afgestruind.

Ook heb ik vele reviews gelezen op de webshops zelf, evenals op fora van gezondheidswebsites, fitnesswebsites en andere gezondheid gerelateerde plekken. Eigenlijk was er één merk dat over het algemeen als zeer positief werd ervaren, dus laten we hier naar kijken.

CBD capsules van MediHemp

De CBD capsules van het merk MediHemp ontvingen tijdens mijn onderzoek de meeste positieve reviews. De prijs / kwaliteit verhouding staat erg sterk. De fabrikant, MediHemp, staat er ook om bekend om uitvoerig onderzoek uit te voeren naar de werking en de toepassingen van CBD. Het is dus niet verbazingwekkend dat dit merk enigszins voorop loop op andere producenten en merken. Deze goede CBD capsules bevatten vitamine B en E, Omega 3 en 6, zijn geschikt voor mensen met diabetes en komen in verpakkingen van 30 capsules. Het mooiste is dat ze zijn gemaakt van een volledig biologisch product! Hieronder lees je daar meer over.

Het voordeel van deze capsules

De CBD waar de CBD capsules van MediHemp uit worden vervaardigd komt uit 100% biologisch verkregen hennep. Er worden dus totaal geen bestrijdingsmiddelen of andere chemicaliën gebruikt tijdens het maken van deze capsules. Een compleet voedingssupplement van mother nature, dus! Zelf ben ik er best fan van. In ieder geval beter dan de olie, die ik echt niet lekker vond smaken.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd naar jouw mening! Wat is jouw favoriete CBD product? Of vind je het maar niks, of wacht je op nader onderzoek en bewijs voor de werking? Ik hoor het graag! Laat het me weten, via mijn contactpagina.