Ben je toe aan een nieuwe CV ketel? Dat brengt nogal wat kosten met zich mee! Want een goede CV ketel komt met een pittig prijskaartje. Je kunt er voor kiezen om een CV ketel te leasen, maar daar zitten ook wat haken en ogen aan. Een CV ketel huren is in veel gevallen de beste oplossing. Wanneer je een CV ketel huren gaat, zit je er in een mum van tijd weer lekker warm bij. Een CV ketel huren gaat tegen een vast bedrag per maand, je weet dus altijd waar je aan toe bent. En heb je een keer een storing of een kapot onderdeel? Wanneer je een CV ketel huren gaat, zitten de onderhoudskosten en de reparaties bij de prijs in!
CV ketel huren

Waarom een CV ketel huren als ik ook kan kopen?

Een CV ketel huren neemt veel zorgen bij je weg. Wanneer je een CV ketel gaat kopen heb je met veel factoren te maken die extra kosten met zich mee (kunnen) brengen. Denk hierbij aan de voorrijkosten van de monteur, de jaarlijkse kosten voor het onderhoud. En vergeet ook de reparaties niet, die kunnen ook flink in de papieren lopen. Een CV ketel kopen is dus niet zaligmakend, je bent met huren waarschijnlijk een stuk voordeliger uit.

Waarom een CV ketel huren als ik ook kan leasen?

Het grote voordeel waar veel leasemaatschappijen mee schermen is dat de CV ketel aan het eind van het leasecontract mag blijven hangen. De CV ketel is dan van jou. Maar vergis je niet: aan het eind van het leasecontract heb je dus een oude CV ketel in huis. Dit kan flink wat kosten met zich meebrengen. Kosten die verborgen blijven tot je contract is afgelopen. Wanneer je een CV ketel huren gaat, heb je dit probleem niet. De kosten blijven dan gelijk voor de gehele looptijd van het contract.

Een CV ketel huren, krijg ik dan een BKR-registratie?

Wanneer je een hypotheek wilt afsluiten of een nieuwe auto wilt kopen, is een BKR-registratie niet gewenst. Sterker nog, je complete lening zou erdoor in gevaar kunnen komen. Wanneer je een CV ketel huren gaat krijg je géén BKR-registratie. Je maakt immers alleen gebruik van een dienst, er komt niets in jouw eigendom. Dat is een van de grote verschillen met leasen. Dus ook zonder BKR-registratie én zonder je bankrekening te plunderen zit je er dankzij het huren van een CV ketel lekker warmpjes bij.