Ben je nog op zoek naar een nieuwe auto en wil je niet nieuw kopen? Zit je al een tijdje te denken aan private lease? Dan hoef je niet verder te kijken, want de Fiat 500 private lease is een hele goede keuze. Ik zal je vertellen waarom.

Fiat 500 private lease is milieuvriendelijk

Wil je auto rijden, maar maak je je ook zorgen om het milieu? Maar vind je een elektrische auto niet praktisch of zie je het niet zitten om elektrisch te rijden? De Fiat 500 private lease is een goed alternatief. Het heeft een A energielabel, wat inhoudt dat hij zuinig rijdt. Zo zuinig dat hij als beste getest is als energiezuinig auto’s door de consumentenbond. Hij staat nummer 1 in de top tien zuinigste auto’s.  Naast dat het goed voor het milieu is, is het ook goed voor je portemonnee! En met de huidige brandstofprijzen is dat geen overbodige luxe.

Veilig rijden

Naast dat de Fiat 500 energiezuinig is, rijdt hij ook nog eens hartstikke veilig.  Hij kreeg een vijfsterren beoordeling van EuroNCAP. EuroNCAP of kortweg NCAP (New Car Assessment Programme) is een standaard van crashtests voor auto’s. Als zij het goedkeuren weet je dat je goed zit. Nog een reden om voor Fiat 500 Private lease te gaan.

De voordelen van private lease

Naast het feit dat de Fiat500 Private lease milieuvriendelijk en veilig is, heeft een private lease contract op zichzelf een aantal mooie voordelen t.o.v. het kopen van een auto. Hieronder zal ik een aantal redenen geven waaraan je kan zien dat private lease beter is dan kopen:

Inzicht in autokosten: met private lease weet je beter wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten.

Geen gedoe: je hoeft je niet druk te maken over onverwachte garagerekeningen en het inruilen of verkopen van je auto.

Geen spaargeld nodig: heb je geen spaargeld – maar wel een vast inkomen – en wil je een nieuwe auto rijden, dan kan private lease interessant zijn.

Soms goedkoper dan kopen: in een enkel geval is private lease goedkoper dan een nieuwe auto kopen met eigen geld. Moet je kopen met geleend geld, dan is private lease vaak goedkoper. Hoewel het voordeel beperkt is als je al veel schadevrije jaren hebt.

Kortom, je hebt alle redenen om te kiezen voor de Fiat 500 Private lease. Als je nog twijfelt , kan je natuurlijk nog wat meer informatie zoeken op de websites over private lease. Kijk dan ook meteen naar de specificaties van de Fiat 500 Private lease. Dan weet je wat je in huis haalt.