Er zijn niet veel honden en -kattenvoer merken op de markt, die voer verkopen dat zowel lekker is als goed voor het dier. Gelukkig is Eukanuba dat wel! Dit merk verkoopt kwalitatief voer voor jouw huisdier, in allemaal verschillende varianten. Maar één ding hebben ze gemeen: het is goed voor ze!

Waar komt Eukanuba vandaan?

De naam Eukanuba is afkomstig van het woord “joekanooba”, wat in de muziekwereld ‘het toppunt’ betekent. En dit voer is van de hoogste kwaliteit! Veel fabrikanten verkopen brokjes ‘met kip smaak’ om geld te besparen, maar bij Eukanuba wordt er met het oog op het dier naar het voer gekeken.  Daarom zit er echte kip, lam of varken in het voer. Dit is om het dier alle dierlijke proteïnen te geven die hij nodig heeft! Dit is goed voor de botten, en de groei van je huisdier.
Ook heeft Eukanuba variaties in zijn hondenvoer; er zijn namelijk drie leeftijdscategorieën met verschillende ingrediënten, omdat verschillende leeftijden vragen om verschillende benodigdheden.
Zo heb je Puppy, Adult, en Senior voer.

Wat doet Eukanuba?

Dit voer stimuleert positieve toevoegingen aan de ontwikkeling van je huisdier. Zo helpt Eukanuba bij maag en darmproblemen, nierproblemen, en vachtproblemen. Dit komt door de speciale stoffen en proteïnen die in het voer zijn opgenomen. Veel honden hebben bepaalde voedselallergieën, maar dit blijft lang ongemerkt omdat ze toch met smaak eten. Uiteindelijk zorgt dit voor een jeukende rode huid onder de vacht, wat uiteindelijk tot infecties kan leiden.

Varianten.

Er zijn verschillende soorten voer voor verschillende soorten dier, met de nadruk op katten en honden. Maar niet alle dieren zijn hetzelfde! Sommigen hebben een luie knuffelkat, die het liefst binnen in de vensterbank ligt te tukken, en sommige mensen hebben een drukke hazenwindhond die een paar uur per dag móét rennen om alle energie los te laten. Daarom ontwikkelt Eukanuba verschillende soorten voer, met alle voedingstoffen die jouw dier nodig heeft. Zo heb je voor honden met een gemiddelde inspanning Jogging & Agility voer, en voor werkhonden die langere tijd per dag bewegen is er Working & Endurance voer. Ook dragen ze een voedselallergielijn voor zowel katten en honden, en een Daily Care lijn. Deze Daily Care lijn is bedoelt voor volwassen honden en katten met af en toe lichte gezondheidskwaaltjes. Dit voer bevat alle alledaagse voedingstoffen en benodigdheden die ze nodig hebben.

Dierenwinkels in de buurt.

Bijna iedere dierenwinkel draagt de Eukanuba dierenvoer lijn omdat deze het meest uitgebalanceerd is. Ga nu naar een winkel in de buurt en kijk welk voer het beste past bij uw huisdier!