Met deze koude winterdagen wil je je het liefst binnen ingraven en wachten tot de zon weer schijnt. In deze blog geef ik een aantal items die in de koude wintermaanden een succes zijn.

Voorraad chocolade melk en marshmallows

Vrouwen zijn natuurlijk gek op chocolade. Maar in de winter wil je natuurlijk iets warms als je door dat koude weer naar huis bent gekomen. Warme chocolademelk is dan de oplossing, warm en super lekker! En wat maakt warme chocolademelk nog lekkerder? Ja koekjes natuurlijk, koekjes en chocolade zijn altijd lekker bij de thee of koffie of warme chocolademerk. Maar er is iets wat nog lekkerder is in de warme chocolademelk; marshmallows! Van die kleine marshmallows die half smelten in je warme drank. Jammie, ik krijg er gelijk trek in!

Super zacht dekentje

Nou ik ben weer terug van mijn warme chocolademelk met mini marshmallows! Ik ben lekker op de bank gaan zitten onder mijn zachte teddy dekentje. In de winter kan zo’n dekentje eigenlijk niet missen op de bank. Het is een dekentje dat net zo zacht is als die teddybeer knuffels van vroeger en houdt je voeten goed warm. Je voeten en handen zijn namelijk de uitersten van je lichaam en koelen zodoende sneller af dan de rest van jouw lichaam. Je zal merken dat als jouw voeten en handen warm zijn, dat je het niet snel koud zal hebben.

Warme parka jas

Als je nodige excursie naar buiten gemaakt moet worden is het natuurlijk wel belangrijk op je goed aan te kleden, een creenstone jas kan hierbij goed helpen. Creenstone heeft veel lange dik gevoerde parka’s, met zulke jassen hoef jij het buiten gelukkig niet meer koud te hebben.

Stevige boots

Als je toch naar buiten gaat is het uiteraard ook belangrijk om goede warme schoenen aan te trekken. Bovendien moet je als het gesneeuwd heeft goed oppassen voor glijpartijen. Kies daarom schoenen uit die een goede grip hebben. Kijk bij het kopen van schoenen dus goed naar de zool van de schoenen.

Thermolegging

Naast de warme parka jas en schoenen wil je het natuurlijk niet koud krijgen bij de benen. Een skinny jeans geeft niet veel isolatie. Zodoende kan het een goede oplossing zijn om voor de echt koude dagen een thermolegging onder je jeans te dragen. Daarmee creëer je een extra isolatielaag waar tussen warme lucht kan verzamelen zodat je lichaam minder warmte verliest als je de kou in moet.