Trends komen en gaan, maar de joggingbroek blijft. Om jezelf de juiste stijl aan te meten, moet je kijken op welke manieren je een kledingstuk allemaal kunt combineren. Daardoor straal je uit wie je echt bent en doordat je verschillende combo’s kunt maken kan je erachter komen welke stijl het beste bij je past. De joggingbroek is een tijdloos kledingstuk die bij tijd en wijle weer helemaal in is. Het is comfortabel en zowel tieners als volwassenen houden van dit item. Nu kun je denken aan een verslonsde tokkie die met een joggingbroek en een peukie op de bank zit, maar ik durf te beweren dat je een joggingbroek ontzettend leuk kunt combineren tot de mooiste outfits! Hier zijn vijf looks die er ontzettend stijlvol uitzien!

Joggingbroek en jas

Dit is een perfecte look voor als je over de straat wilt slenteren. Het is zeer geschikt voor de wat koelere dagen. De outfit focust zich op de combinatie van een joggingbroek met een stijlvolle jas zoals een tweed overjas. Je kunt er nog een bijpassende hoodie bij dragen en nog een coole zonnebril op je hoofd zetten om de look compleet te maken. Natuurlijk combineer je deze look met een mooi paar sneakers. In deze outfit ben je klaar om op ontdekking te gaan en ontdekt te worden!

Houdt het simpel

Wil je lekker loungen in je joggingbroek, maar er niet verslonst uitzien? Dan hoef je slechts een paar kleine aanpassingen te doen. We gaan dan voor een grijze joggingbroek met een tshirt die contrasterende kleuren heeft zoals een donkergrijs t-shirt. Doe nog een leuke beanie op je hoofd en voilá: casual, maar toch stijlvol. Oh ja, en vergeet je favoriete sneakers niet!

Essentials voor op kantoor

Als je op kantoor werkt, weet je dat er een bepaalde dresscode bestaat. Maar dat betekend niet dat je geen joggingbroek naar je werk kunt dragen! Wat zeg je? Ja, ik heb het zelfs al meerdere keren gedaan en niemand heeft er wat over gezegd. Ik werd juist gecomplimenteerd met mijn stijlvolle outfit. De sleutel ligt hem in de joggingbroek te combineren met een wat formeler kledingstuk zoals een colbert. Je kunt er nog mooie nette schoenen onder dragen en je outfit is compleet.

kortom: joggingbroeken zijn super veelzijdig en wanneer je de mogelijkheden begint te zien zul je niet meer kunnen stoppen met het dragen van deze o zo comfortabele broeken!