Je was zo lekker aan het fietsen in Hoorn, toen onverwachts er een auto achter je opdook en je van de zijkant aanreed. Daar lag je dan.. Knieën open, flinke hoofdwond inclusief hersenschudding. Dit is niet hoe je je vrije weekend had voorgesteld. En dan nog het het gedoe omtrent de schade. Letselschade Hoorn is er voor dit soort gevallen. Maak je niet druk en neem contact op met letselschade Hoorn. Zo wordt alles voor je geregeld!

Wanneer letselschade?

Letselschade is de lichamelijke of geestelijke schade. Deze schade kan het gevolg zijn van een heleboel oorzaken zoals een auto ongeluk, een verkeerd gestelde diagnose door een arts, mishandeling met zwaar lichamelijk letsel als gevolg of een grove overtreding tijdens een potje voetbal. Kort na de gebeurtenis is er meestal sprake van schade aan kleding, aan het voertuig, reiskosten, medische kosten en (tijdelijk) verlies van arbeidsvermogen, (dit wordt ook wel de materiële schade genoemd). Na een langere periode komt meestal een andere vorm van schade om de hoek kijken. Deze laatste vorm van letselschade is de immateriële schade, ook wel bekend als het smartengeld. Letselschade Hoorn helpt u te kijken welke soorten letselschade er bij uw van toepassing zijn.

Wanneer is er sprake van letselschade?

Van letselschade is sprake wanneer iemand lichamelijke of geestelijke schade lijdt door een doen (iemand met de auto aanrijden) of juist door een nalaten om iets te doen zodat het voorval voorkomen had kunnen worden. De schade kan blijvend zijn, maar ook tijdelijk waarbij de wond of de breuk na verloop van tijd vanzelf geneest. Hierbij is het van belang dat de persoon die schade oploopt weinig aan de gebeurtenis kon doen. Juridisch spreekt men over “verwijt”. Het slachtoffer moet geen verwijt kunnen worden gemaakt van het ongeluk of de gebeurtenis waardoor de schade is ontstaan. Van achteren aangereden worden terwijl iemand voor een rood stoplicht staat te wachten is in beginsel niet verwijtbaar aan het slachtoffer. Deze schade komt normaal gesproken voor rekening van de veroorzaker. Letselschade Hoorn brengt dit voor u in kaart.

Letselschade Hoorn

Wanneer u dus last heeft van letselschade. Dan zijn de specialisten letselschade Hoorn de beste om te bellen. Letselschade Hoorn zal uw situatie in kaart brengen d.m.v een kosteloos adviesgesprek. Het fijne aan letselschade Hoorn is dat zij alleen de slachtoffers begeleiden en dus niet de daders. Zo weet je zeker dat ze aan jouw kant staan! Heeft u dus in Hoorn een ongeluk gehad? Bel dan letselschade Hoorn om u uit de narigheid te helpen. Zo wordt er goed voor u gezorgd en krijgt u waar u recht op heeft.