Een designer tas wilt iedereen wel en er zijn merken die veel mensen kennen. Als je vraagt wie er dan een wilt zegt iedereen: ikke!  Een voorbeeld  is de dkny tas een merk dat gewoon niet meer uit de mode gaat. Na al die jaren is dat wel duidelijk geworden. Tassen zijn ook gewoon nodig. En als het even kan gaan we graag voor een merk met leuke modellen en een goede kwaliteit. Een van mijn favoriete merken is toch dkny. Niet alleen heb ik behoorlijk veel tassen van het merk, ook de parfum en horloges niet te vergeten, zijn geweldig. Heb jij ook een lievelingsmerk, dan snap je precies hoe ik mij voel als ik over dit merk praat. Deze blog wil ik dan ook gebruiken om de dkny tas te bespreken.

dkny tas

DKNY  tas combineren

Alle tassen van het merk zijn super mooi, maar ze passen niet overal mooi bij. Je kunt dus wel een prachtige dkny tas hebben, maar je moet deze dan nog wel weten te combineren. Mooie kledingstukken kunnen er heel teleurstellend uitzien als ze op de verkeerde manier worden gecombineerd. Jij zult daar echter geen last van hebben, want ikke legt je uit hoe je jouw dkny tas kunt combineren. Zomer is bijvoorbeeld niet het juiste moment om grote basic gekleurde tassen te dragen. De kleine schoudertassen zijn daarentegen wel geschikt voor bij een fleurige playsuit. Het klinkt misschien gek, maar met een paar leuke enkellaarsjes en kleding van een luchtige stof zie je er geweldig uit. Een kleine schoudertas in een lichte, zachte kleur staat er perfect bij. Ga je liever voor basic dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een blouse en een spijkerbroek. Je weet met die combinatie altijd zeker dat je dkny tas er goed bij past.

DKNY tas online bestellen

Zo een tas van dit merk moet je gewoon bestellen. En nee, ikke raadt je natuurlijk niet iets aan waar je lang op moet wachten. Op de website die ik zo met je ga delen, kun je jouw dkny tas de volgende dag al thuis verwachten. Mijn tassen van het merk bestel ik bij Brandfield. Als je de tas niet voor jezelf koopt kun je deze ook laten inpakken. Je hoeft voor deze service niet eens iets extra’s te betalen! Deel jij de liefde voor dit merk ook? Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat het uit de mode gaat, want het merk doet al jaren mee!