Yes, ik heb weer een leuke citytrip geboekt! Zoals jullie inmiddels weten ben ik dol op reizen en een citytrip is een leuke manier om er even tussenuit te gaan. Binnenkort ga ik daarom op mini vakantie naar Barcelona. Barcelona is een prachtige en overzichtelijke stad. Je kunt er daarom ook veel te voet doen. Helaas heb ik de laatste tijd vaak last van vermoeide benen. Ze voelen dan erg zwaar aan en soms zwellen mijn benen ook helemaal op. Dit belemmert mij enorm tijdens het maken van citytrips. Waarschijnlijk ben ik niet de enige die dit probleem ervaart tijdens het reizen, dus ik daarom wijd ik er vandaag een uitgebreide blogpost aan!

steunkousen kopen

Problemen met lopen

Tijdens een citytrip wil je in een korte periode ultiem kunnen genieten van een mooie stad. Wanneer je problemen in je benen hebt en daardoor lopen steeds moeizamer wordt, kan dat je vakantie ernstig belemmeren. Alles duurt langer, je bent eerder moe en je bent meer tijd kwijt om je van punt A naar punt B te verplaatsten. Sterker nog, wanneer je veel gebruik moet maken van het openbaar vervoer tijdens een citytrip, mis je vaak de mooiste momenten in de stad. Kortom, op citytrip gaan met opgezwollen benen of voeten, zware benen of kuiten, opgezwollen voeten of tenen, spierkramp, spataderen of trombose is geen pretje.

Maar je vraagt je dan vast ook af wat het alternatief is. Helemaal niet op citytrip gaan? Nee, dat is voor een reislustige persoon zoals ik geen optie. Geen activiteiten te voet doen? Nee, dan kan ik beter de hele dag in mijn hotelbed blijven liggen. Gelukkig zijn er genoeg makkelijke opties die deze issues verlichten.

Steunkousen kopen

Mijn geheime wapen is het dragen van steunkousen. Nu denk je misschien dat steunkousen uitsluitend voor oudere mensen zijn bedoeld. Dit is echter niet waar. Steunkousen zijn een ideaal hulpmiddel voor mannen en vrouwen van elke leeftijd met klachten, in welke gradatie dan ook. Voor steunkousen hoef je ook niet eerst langs een specialist. Je kunt namelijk online gewoon steunkousen kopen van de hoogste kwaliteit.

Steunkousen zijn compressiekousen en zijn te koop in verschillende drukklasses. Zo koop jij online altijd steunkousen die een geschikte ondersteuning bieden voor jouw klacht. Steunkousen in de eerste drukklasse oefenen een lage druk uit op je voeten en benen. Deze compressiekousen zijn daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vermoeide benen en lichte zwellingen. De tweede drukklasse biedt hulp bij onder andere erge vermoeidheid en spierkrampen. De derde drukklasse steunkousen geeft een hoge druk en helpt daardoor bij ernstige spataderen of trombose.

Dus, ga jij binnenkort ook op citytrip en wil je niet belemmerd worden door vermoeide benen en voeten? Dan heb ik één tip voor je en dat is: steunkousen kopen!