Onlangs hebben mijn vriend en ik een huis gekocht in Apeldoorn. We zijn ontzettend blij met onze aankoop. Het is een prachtig oud huis midden in het centrum. De reden waarom wij het huis konden betalen is omdat het zo’n oud huis was. Er moest veel geklust worden. Ook de hele inrichting was erg ouderwets. De vloeren waren niet meer geschikt. Ook de muren waren allemaal bekleed met houten panelen. Dit gaf zo’n ongezellige sfeer! Daarom hebben we besloten het hele huis kaal te strippen, om er dan ons eigen paleisje van te maken! Het was een enorme klus. De vloeren zijn eruit gehaald en opnieuw gelegd. Elke muur hebben we gestript omdat alle houten panelen eraf moesten. Wat muurtjes tussen kleine ruimtes hebben we eruit gesloopt om zo meer ruimte te creëren. Ik kan nog wel even doorgaan, maar kortom: we hebben ontzettend veel geklust. We hadden gelukkig veel hulp.

In twee weken tijd hebben we het hele huis kaal gekregen. Daarna stonden er nog een paar weken vol verven en klussen op het programma. Inmiddels zijn we na al dat harde werken helemaal gesetteld. Wat mij opviel aan het hele project is hoeveel afval we hadden. Ik heb vaker bij vrienden in huis geholpen, maar dat was voornamelijk verven. Ik had nooit gedacht dat we zoveel rommel uit het huis zouden halen. Maar waar laat je dat? Ik googlede op advies van een vriend op container huren Apeldoorn. Daar ging een deur voor me open. Je kunt in Apeldoorn containers huren in alle soorten en maten! Dit voorval dient dan ook als inspiratie voor deze blog! Hieronder heb ik de tips en trics opgeschreven om voor een container huren in Apeldoorn! Zo hebben jullie als lezers er hopelijk ook wat aan! Ik denk dat alle tips ook in andere plaatsen gelden!

Voor elke klus een andere container huren

Voor onze grote bouwklus hadden wij een container nodig waarin je allerlei soorten afval mocht gooien. Daarom hebben wij zo’n container gehuurd. Je kunt ook containers huren voor een specifiek type afval! Denk bijvoorbeeld aan tuinafval, houtafval of grofvuil.

Denk goed aan het formaat om kosten te besparen

Een andere tip bij het huren van een container in Apeldoorn is om goed in te schatten hoeveel afval je gaat produceren. Hoe kleiner de container, hoe goedkoper namelijk. Je kunt elke container namelijk in verschillende maten huren. Een container huren in Apeldoorn voor zo’n klus als de onze moet je de allergrootste container huren.