Het kan gebeuren dat je wat minder lekker in je vel zit. Op zo een moment zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Het ene is een beter keus dan het andere maar het ligt uiteindelijk bij jou. Ik weet dat het lastig kan zijn om weer de beste versie van jezelf te worden, maar het is belangrijk dat je zo snel mogelijk je best doet om dat te bereiken. Natuurlijk is het lastig om van het ene op het andere moment op een idee te komen om je beter te voelen. In deze blog geven we je daarom graag een paar tips zodat jij je snel weer goed zult voelen.

De buitenlucht opzoeken

Een van de beste dingen om te doen om uit een dip te komen is zoveel mogelijk naar buiten gaan. Door alleen maar binnen te zitten laat je geen mogelijke spontane situaties toe in je leven. Neem daarom zo vaak als je kunt de tijd om gewoon even van de frisse lucht te genieten. Al is het alleen om even een rondje te gaan lopen. Het zal je hoe dan ook goed doen om even buitenshuis te zijn. Veel moeite kost het niet dus geen reden om het niet te doen.

Een nieuwe hobby

Nieuwe dingen uitproberen is altijd leuk. Als je met iets totaal nieuws bezig bent zal je ook niet snel met je eigen gedachten zitten en echt in het moment opgaan. Misschien kun je gitaar leren spelen of beginnen aan een tekencursus. Door je te focussen op een nieuwe vaardigheid zal je gelukkiger worden én er een mooi talent aan overhouden. Wie weet is er iemand die het samen met je wilt gaan doen. Of het nu gitaar leren spelen of tekenen wordt, een nieuwe ervaring is altijd leuk.  Wie weet wordt dit wel echt je nieuwe hobby!

De wekker zetten

Elke dag op een vast tijdstip wakker worden ook als je niet moet werken of studeren helpt om uit een dip te komen. Door bijvoorbeeld elke dag om zeven uur op te staan en vervolgens een van de eerder genoemde activiteiten te ondernemen kun je je al snel weer voelen als vanouds. Ben je er klaar voor om weer een hoop geluk en gezelligheid in je leven toe te laten? Probeer alle tips in deze blog mee te nemen zodat je de afgelopen periode zo snel mogelijk achter je kunt laten. Wat lijkt jouw leuk om te doen? Gitaar leren spelen of wordt het toch tekenen?