Aangezien deze blog zo een beetje overal en nergens over gaat had ik voor deze keer een leuk onderwerp bedacht. Ik wilde een stukje schrijven over een slim fit overhemd. Of eigenlijk slim fit overhemden. Mijn blog gaat vooral over wat en waar ik allemaal tegen aan loop.

Nu hoor ik je je al afvragen wat misschien de link kan zijn met slim fit overhemden en dat kan ik je wel vertellen.

Sinds een aantal jaren is het slim fit overhemd voor de man helemaal in. Eigenlijk dragen de meeste modieuze mannen wel een slim fit overhemd. Deze geeft de contouren goed weer. Sommige mannen houden het overigens wel bij regular fit maar de echte old skool comfort fit zie je eigenlijk nergens meer echt terug.

Zelf vind ik voor een man een slim fit overhemd eigenlijk alleen mooi staan als ze daar ook een mooi figuur voor hebben. Anders kan je het denk ik beter niet doen. Maar er is in ieder geval enorm veel keuze Nu zijn we eindelijk aangekomen op het punt waar ik ga vertellen waar ik nu tegen aan loop.

Eigenlijk vind ik dat de focus bij overhemden of blouses vooral bij mannen ligt. Zelf draag ik ook graag een blouse maar het lijkt net of er een met een goede pasvorm bijna nergens te verkrijgen is.

Te veel eisen?

Misschien stel ik te veel eisen aan een blouse maar ik denk het eigenlijk niet. Net als de man kan kiezen voor een slim fit overhemd, wil ik graag een mooi getailleerde blouse. Iets wat veel merken niet echt voor elkaar lijken te krijgen. Of ze zitten te los om mijn lichaam of ze zitten juist te strak om mijn lichaam. Wat dat betreft heb ik de juiste pasvorm nog niet echt gevonden

Daar komt nog bij dat de blouse vaak op mijn schouders niet echt goed zit. Of hij zit te strak op mijn schouders of juist weer te los.

Dan is er nog de lengte van de blouse. Of hij is te lang of hij is weer te kort.

Al met al vind ik het enorm moeilijk om een kwalitatief goede te vinden die ook nog eens een goede pasvorm heeft. Het kan natuurlijk ook aan mijn lichaam liggen dat het maar niet lijkt te lukken.

Loop jij ook wel eens tegen zulke dingen aan? Zo ja, hoe ga je er dan mee om? Koop je dan maar gewoon the next best thing? Of ben je daar te kritisch voor?