Kom je er weer eens niet uit met een vakantie boeken? En is het boeken van een mystery vakantie niets voor jou? Dan is hier een perfecte oplossing voor jou. Er worden hier 3 heerlijke en verschillende vakanties voorgelegd zodat jij kunt kijken of hier iets voor je bij zit. Kies je ervoor om deze vakantie je avontuurlijke kant te laten zien of ga je liever shoppen in het zonnetje?

Pula – Kroatië

Vakantie idee nummer 1, Pula in Kroatië. Pula is een stad op het Kroatische eiland, Istrië. Vanaf Nederland is een vlucht met het vliegtuig zo’n drie en een half uur lang. De tijdzone waarin Pula zich bevindt is dezelfde als waar Nederland zich in bevindt. Dat scheelt, dan heb je tijdens je vakantie in ieder geval geen last van de welbekende jetlag. Je kunt in Pula veel mooie historische bouwkunsten bewonderen en ook lekker op het strand genieten van de zon, het strand en de zee. Zo heb je een relax vakantie maar toch kun je er toch op uit als je dat wilt.

Je kunt ervoor kiezen om een hotel te boeken maar ook heb je de mogelijkheid om te gaan voor een vakantiehuis te gaan. Dat lees je goed, een Pula Kroatie vakantiehuis, wie wil dat nou niet. Wat je ook kunt boeken is bijvoorbeeld een vakantiehuis Rovinj met zwembad. Kortom, genoeg mogelijkheden in Kroatië.

Stockholm – Zweden

Voor een actieve vakantie moet je bij de Scandinavische landen zijn. Noorwegen, Zweden en Finland staan bekend om de leuke en actieve vakanties. Een sportieve vakantie in Stockholm Zweden, je hebt er vast al wel eens aan gedacht. Zo niet, bij deze, hier is het idee. Neem een heerlijke wandeltocht door Stockholm, of wordt door een gids begeleid langs alle prachtige monumenten. Ook een kanaaltocht is niet gek om te doen, zo zie je nog eens wat op je vakantie.

Wederom kun je kiezen voor het boeken van en hotel, maar als je iets meer avontuurlijkheid wil hebben tijden je vakantie, ga dan opzoek naar een leuk vakantiehuisje op een mooie plek waar jij die sportieve en avontuurlijke kant kan laten gaan.

Rodos – Griekenland

Als je het hebt over een heerlijke warme zonvakantie, denk jij dan niet ook direct aan Griekenland? Het heerlijke Griekse eiland, Rodos is prachtig en is dan ook bij vele mensen bekend. Je kunt hier helemaal genieten van de stranden die dagelijks vol liggen dus claim op tijd een plekje. Je kunt hier ook zeker genieten van prachtige monumenten, maar zodra je op het strand ligt, kom je er denk ik niet gauw vanaf.

Het lekkerste is natuurlijk om hier je deur uit te stappen en meteen je voeten in het zand te kunnen zetten. En anders is een uitzicht op het strand en de zee ook zeker niet te veel gevraagd. Ga dan hier ook gewoon op zoek naar een lekker vakantiehuisje, dan geniet je het meeste van het lekker weer en de zon die je ‘s ochtend wakker maakt, of je het nou leuk vindt of niet, ga ervoor.