Is jouw vakantie er dit jaar ook bij ingeschoten? Heb je je vakantiegeld nog op je rekening staan en zoek je daar een goede besteding voor? Of heb je, met het nieuwe jaar voor de deur, goede voornemens om te werken aan je conditie? Dan heb je zeer legitieme redenen om een goede fiets aan te schaffen. Je moet jezelf af te toe eens verwennen en dat lukt prima met een Stromer fiets. Deze fietsen zijn top of the line en dat merk je aan alles. Ze zien er niet alleen schitterend uit, ze zijn ook nog eens geschikt voor alle terreinen waar je maar wilt fietsen. Met een Stromer fiets maakt het niet uit of je over polderwegen fietst of liever over de heide. Deze fietsen kunnen alles aan. En het mooist van allemaal: ze hebben trapondersteuning!

Een Stromer fiets geeft je vrijheid

We zitten natuurlijk al maandenlang "opgesloten" tussen onze vier eigen muren. En dat begint zich een beetje te wreken. Je ziet de kilo's verschijnen maar met geen mogelijkheid verdwijnen. Je kiest niet vaak genoeg voor een rondje wandelen of hardlopen en je krijgt dus te weinig frisse lucht. Bestel een mooie Stromer fiets en je zult merken dat je én aan je conditie werkt, die coronakilo's als sneeuw voor de zon verdwijnen én dat je flink wat frisse lucht hapt. Allemaal voordelen van fietsen in de natuur, maar ook in je eigen wijk of dorp kun je natuurlijk al heerlijk fietsen.

Ontdek je eigen regio op de fiets

Als je altijd maar de auto pakt, ook voor kleine stukjes, dan mis je veel. Je raast overal langs en let natuurlijk op de weg en andere verkeersdeelnemers, maar je hebt niet echt de tijd om eens lekker om je heen te kijken. Door op de fiets te stappen leer je met andere ogen te kijken naar je eigen omgeving. Ben je geen geoefende fietser, juist dan is een Stromer fiets de perfecte oplossing. Met een actieradius tot wel 180 kilometer kun je heerlijk fietsen.

Een elektrische fiets is niet meer alleen voor ouderen

Dat zie je direct al aan het ontwerp van de Stromer fiets. Het ontwerp is geschikt voor alle leeftijden. Deze fietsen zijn stoer en hebben een weggewerkte motor. De accu is in het midden van de fiets gesitueerd. Je hebt dus geen accu op de bagagedrager liggen. Hierdoor zie je in eerste instantie niet eens dat het hier om een elektrische fiets gaat!