Legend tassen: legendarisch goed als je het mij vraagt. Ik kaart wel vaker gave merken aan op m’n blog, zoals je misschien wel hebt gemerkt. De tassen van Legend gebruik ik echter al een behoorlijke lange tijd. Ze gaan door het stevige leer van hoge kwaliteit lang mee – en je kan er eindeloos mee combineren. Je zou dus wel kunnen zeggen dat deze tassen redelijk tijdloos zijn. Tijdloos, stijlvol en praktisch. Het blog van vandaag gaat daarom over Legend tassen. Want die mogen best wel een keertje in de spotlight staan! Daarom kun je er in dit artikel alles over lezen

Legend tassen voor de zomer

Legend tassen worden volgens mij de zomer trend van 2018. En zo niet een zomer trend, dan zullen ze in de herfst, of in de winter echt helemaal in zijn. Het kan gewoon niet anders! Deze bags zijn namelijk niet alleen super gaaf, stevig en praktisch – ze zijn ook nog eens erg goed geprijsd. Dat is waarschijnlijk wel de hoofdreden dat ik ze zo leuk vind. Michael Kors tassen of Tommy Hilfiger tassen zijn ook geweldig, maar het prijskaartje dat daaraan hangt is vaak net iets groter. Met Legend tassen heeft jouw portemonnee er niet zo veel last van. Tenzij je er vier tegelijk koopt, zoals ik heb gedaan. Oeps.

3 tips voor de leukste tas voor jou

Oké: hier zijn een paar tips zodat ook jij de leukste Legend tas voor jou kan uitkiezen. We zijn tenslotte allemaal verschillend, dus kan ik moeilijk zeggen welke tas de beste is. Maar we gaan het proberen. Tip nummer één: laat je online inspireren. Het Instagram account van Legend staat vol gave tips, zodat je eenvoudig kan combineren. En complete outfits om de tas heen kunt vormen. Het is dan wel ”maar” een accessoire: we weten allemaal dat tassen te belangrijk zijn om niet te matchen. Tip nummer twee: zoek de beste prijs. Online vind je echte prijsknallers. Daarover lees je in de volgende alinea meer. Tip nummer drie: kies een kleur die makkelijk matcht met je lievelingsschoenen. Zo kun je die altijd dragen met de tas!

Waar vind je dit leuke merk?

Legend tassen kun je in Nederland het best aanschaffen bij Brandfield. Ik heb al enige tijd via Google en social gezocht naar goede outlets voor Legend tassen en dat is de conclusie die ik heb getrokken. Spring dus snel naar de website – want bij deze webshop vervangen ze het aanbod vaak door nieuwe items!