Van tijd tot tijd moet een mens een moment rust inplannen. Je moet er af en toe tussenuit gaan en jezelf helemaal tot rust laten komen. Helaas hebben we daar niet allemaal evenveel tijd voor. Gelukkig zijn er oplossingen te bedenken om toch te genieten en heerlijk op vakantie te gaan. Zelf ben ik op stedentrip Valencia geweest en dat was werkelijk een geweldig uitje. Ik was helemaal alleen op stedentrip Valencia geweest en om eerlijk te zijn kan ik dat werkelijk iedereen aanraden. Waarom? Lees gerust verder en ontdek in de blog van vandaag waarom mijn stedentrip Valencia echt een heerlijk uitje was.

Nergens aan gebonden tijdens een stedentrip

Er zijn een aantal factoren te noemen die ervoor gezorgd hebben dat ik zo’n ontzettend leuke tijd heb gehad tijdens mijn stedentrip Valencia. Wat mij enorm mee viel was het feit dat een stedentrip zoveel ruimte biedt. In eerste instantie was een deel van mij bang dat ik gestresster terug zou komen vanuit Valencia. Maar niets was minder waar. Ik vond het geweldig. Zeker omdat ik in mijn eentje ging, was ik aan niets of niemand gebonden tijden mijn stedentrip Valencia. Ik kon gaan en staan waar ik wilde en wanneer ik wilde. Dat was een hele verademing. Eindelijk ging ik allerlei dingen doen ik zelf echt wilde doen. Zo ben ik nog niet eens langs alle toeristische trekpleisters gegaan tijdens mijn stedentrip Valencia.

Niet stilgezeten tijden stedentrip Valencia

Net zoals geldt voor veel grote steden, is er genoeg te doen in Valencia. Hierdoor heb ik bijna geen moment stilgezeten tijdens mijn stedentrip Valencia. Nu denk jij: maar hé! Je ging toch ontspannen? Dat klopt! Ik heb geen moment stilgezeten, omdat ik veel van de stad op een fiets heb mogen ontdekken. Voor een leuk bedrag heb ik een fiets gehuurd en ben ik fietsend deze bijzondere Spaanse hoofdstad gaan ontdekken. Net als in Nederland fiets je verbazingwekkend makkelijk over de fietspaden langs alle bezienswaardigheden.

Stedentrip Valencia is een aanrader

Je verwacht het misschien al wel een beetje, maar de aanrader voor deze zomer is een stedentrip. Je hoeft niet per se op stedentrip Valencia te gaan, al is dat wel ontzettend leuk. Dat weet ik als geen ander. Toch wil ik je aanraden om sowieso een keer op stedentrip te gaan. Het is een leuk, kort avontuur en je zal je geen moment vervelen. Bovendien kan je zo’n stedentrip prima in je eentje doen of met een partner.